Nieuwjaarsdrink 2020

Beste Leden,

Nu de feesten achter de rug zijn en al het eten verteerd is kunnen we weer naar de gym gaan om ervoor te zorgen dat onze motorpakken weer passen, voor de andere 99% komt er nog een leuke beurs aan in Utrecht, want het nieuwe motorseizoen komt er snel weer aan, yes :)

Lees snel verder voor meer info...

Deze maand hebben we nog onze nieuwjaarsdrink in de Roots opstaan, waar natuurlijk iedereen welkom is om de nodige wensen, drankjes en kusjes te ontvangen en uit te delen.

Januari is ook de maand waarin het lidgeld dient betaald te worden. Zoals eerder aangekondigd tijdens ons jaarlijks ledenfeest gaan we vanaf 2020 starten met een jaarlijks lidmaatschap van Januari tot December. Natuurlijk kunnen nieuwe leden zich nog altijd door het hele jaar door inschrijven.

Spijtig genoeg word het leven alsmaar duurder, zo ook de verzekeringen en dergelijke, daarom zijn wij als club genoodzaakt om het lidgeld iets naar omhoog te trekken.Tegelijkertijd zijn zowel wij als club en jullie als leden iedere rit wettelijk verzekerd.

Bij een VZW hangen we ook vast aan jaarlijkse onkosten zoals bankkosten, vermelding staatsblad, website onkosten, gadgets,.....

Na een berekening zijn we uiteindelijk op een bedrag van 34 euro uitgekomen voor het lidgeld per persoon per kalenderjaar.

Verder blijven wij als bestuur ijverig zoeken naar nieuwe sponsors zodat we hopelijk naar volgende jaren toe het lidgeld kunnen laten zakken.

Gelieve voor 31 januari 34 euro over te maken op rekening nummer BE25 3631 2652 1382 met als mededeling juliie naam en maat van t-shirt. Zo kunnen wij tijdig de t-shirts bestellen.

 

Zo nu nog wachten op droog weer en een beetje zon en dan kunnen we er weer een fantastisch seizoen van maken, wij als bestuur hebben er in ieder geval veel goesting in.

Ducatisiti's, tot op onze eerst volgende afspraak. 18 Januari in de Roots.